dimecres, 2 de març del 2011

ALLOTJAMENT DURANT EL CONGRÉS

El Comitè Organitzador recomana l’allotjament a la ciutat de Reus, a l’Hotel Gaudí (http://www.hotelgaudireus.com/), que està situat molt a prop del Centre de Lectura de Reus. El preu per habitació individual més esmorzar és de 50€ la nit, sempre que en efectuar la reserva s’indiqui que es participa en el Congrés Internacional Pere Anguera.

Si només assistiu a les sessions del dia 15 d’abril al Campus Catalunya de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona us recomanem que us allotgeu a la mateixa ciutat de Tarragona.

Més informació sobre hotels, hostals i pensions…


ALOJAMIENTO DURANTE EL CONGRESO

El Comité Organizador recomienda el alojamiento en la ciudad de Reus en el Hotel Gaudí (http://www.hotelgaudireus.com/), que está situado muy cerca del Centre de Lectura de Reus. El precio por pernoctación con desayuno incluido es de 50€, siempre que al efectuar la reserva se indique que se participa en el Congreso Internacional Pere Anguera.

Si sólo asistiréis a las sesiones del día 15 de abril al Campus Catalunya de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona os recomendamos que os alojéis en Tarragona.

Más información sobre hoteles, hostales, pensiones…

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada